Boligforeninger

Vi servicerer både direkte og via rådgivere en del boligforeninger, hvor vi har god erfaring med planlægning og logistik i forbindelse med større renoveringsarbejder i boligforeninger. Vi har for eksempel faste aftaler med boligforeninger, hvor vi laver malerarbejde ved til- og fraflytning samt vedligeholdelse.

Vi har ansvar for koordinering af opgaverne, som blandt andet indeholder at varsle og lave aftaler med viceværter og beboer i ejendommen, så vores arbejde generer beboerne mindst muligt.

Vores malere planlægger selv deres arbejde i forhold til de aftaler, som er indgået med boligforeningerne. For os er det vigtigt at have så korte kommunikationsveje som muligt, da vores medarbejdere er meget serviceorienteret og altid bestræber sig på at imødekomme boligforeningernes behov.

Vi går meget op i at overholde tidsplaner, hvor vi ser løsningsorienteret på de udfordringer, der kan opstå undervejs i processen. Vi går derfor op i et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sikrer malerarbejde af høj kvalitet, som lever op til kundens forventninger.

Hos Malerfirmaet 2B hjælper vi gerne med både mindre og større opgaver, som tager udgangspunkt i boligforeningernes behov. Vi har mange års erfaring, og malerne har en bred faglig viden, så vi kan imødekomme alle slags maleropgaver.

Kontakt os
Har du brug for hjælp til dit næste malerprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig og din boligforening. Ring på 53 811 811, eller send en mail til info@malerfirmaet2b.dk.

Willemoesgade