Offentligt byggeri

Siden Malerfirmaet 2B blev stiftet i 2012 har vi malet mange offentlige bygninger lige fra børneinstitutioner og hospitaler til rådhuse og ministerier.

Vi arbejder målrettet med opgaverne og tager ansvar for tidsplaner og koordinering af arbejdet, så vores tilstedeværelse generer brugerne og medarbejderne mindst muligt.

Tidsplaner og overholdelse af tidsplaner prioriteres højt i vores arbejde. Vi arbejder løsningsorienteret, så alle parter er positive i processen og samarbejder om at løse eventuelle udfordringer.

Kommunikation er en vigtig del af vores arbejde, og vi arbejder på at have så korte kommunikationsveje som muligt. Vores medarbejdere arbejder selvstændigt og serviceorienteret med deres opgaver. Vores malere planlægger selv i samarbejde med kunden, hvornår malerprojektet skal laves ud fra de aftaler, som er indgået.

Vi vil gerne være behjælpelige med både større og mindre projekter, som tager udgangspunkt i jeres behov. Vi har malersvende med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for malerbranchen. Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder under projektet, så vi løbende opdaterer om, hvordan malerarbejdet tager form.

Kontakt os
Mangler du en maler til dit næste projekt, så kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde til dit malerprojekt. Ring på 53 811 811, eller send en mail til info@malerfirmaet2b.dk.

Frederiksberg Hospital

Institutionen Brorson