Erhverv

Vi har stor erfaring med malerarbejde i større og mindre byggesager, og vi arbejder som underentreprenør for flere af de større hovedentreprenører i Danmark. Vi kører også malerentrepriser og mindre hovedentrepriser.

I vores malerentrepriser har vi i mange tilfælde også ansvaret og koordinering af gulventreprisen og rengøringen, og vi bestræber os på at aflevere et flot og rent stykke arbejde.

I vores arbejde er tidsplaner og overholdelse af tidsplaner er en meget høj prioritering, og vi ser altid meget løsningsorienteret på det, så alle parter er positive i processen og samarbejder om at løse eventuelle besværligheder i processen.

For os er kommunikation også en meget vigtig del af vores arbejde, og vi bestræber os på at få så kort kommunikationsvej som muligt, og vores medarbejder er meget serviceorienteret og selvstændigt arbejdende. Vores malere kommunikerer og planlægger meget selv ud fra de aftaler, der er indgået.

Vi vil meget gerne hjælpe med både mindre og større opgaver og tager udgangspunkt i kunden behov. Vi har malersvende med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for malerfaget.

Musvågevej