Skip to main content
MALERFIRMAET 2B

Maler for erhverv – lad os varetage din malerentreprise

Leder du efter en maler for erhverv, der kan varetage din malerentreprise i København, Glostrup, Roskilde eller omegn? Hos Malerfirmaet 2B har vi de rigtige kompetencer til at udføre enhver opgave til erhverv uanset størrelse.

Vi kan varetage din malerentreprise eller hovedentreprise

Vi beskæftiger os med malerentrepriser og mindre hovedentrepriser, og ved en malerentreprise har vi i de fleste tilfælde også ansvaret for koordinering af gulventreprisen og slutrengøringen, så vi afleverer et flot og rent stykke arbejde. I vores arbejde prioriteres tidsplaner og overholdelse af tidsplaner højt. Du kan forvente, at vi arbejder løsningsorienteret, så opstår der udfordringer i processen, samarbejder vi om at løse det, så alle parter forbliver positive i processen.

Kontakt os for en specialiseret maler for erhverv

Har du brug for hjælp til maling til erhverv, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på 53 811 811 eller send en e-mail til info@malerfirmaet2b.dk.

Musvågevej

Frederiksberg Hospital

Institutionen Brorson

Malerentreprise i forbindelse med offentligt byggeri

Siden Malerfirmaet 2B blev stiftet i 2012 har vi malet mange offentlige bygninger lige fra børneinstitutioner og hospitaler til rådhuse og ministerier.

Vi arbejder altid målrettet med opgaverne og tager ansvar for tidsplaner og koordinering af arbejdet, så vores tilstedeværelse generer brugerne og medarbejderne mindst muligt.

Hos os er kommunikation en vigtig del af vores arbejde, og vi arbejder på at have så korte kommunikationsveje som muligt.

Derfor vil du også opleve, at vores malere, i samarbejde med dig, selv planlægger, hvornår malerprojektet skal varetages ud fra de aftaler, som er indgået.

Vi vil gerne være behjælpelige med både større og mindre projekter, som tager udgangspunkt i dine behov.

Malerarbejde for boligforeninger

Vi servicerer en del boligforeninger, både direkte og via rådgivere.

Vi har god erfaring med planlægning og logistik i forbindelse med større renoveringsarbejder i boligforeninger. Vi har for eksempel faste aftaler med boligforeninger, hvor vi udfører malerarbejde ved til- og fraflytning samt vedligeholdelse.

Vi har ansvaret for koordinering af opgaverne, som blandt andet indeholder at varsle og indgå aftaler med viceværter og beboer i ejendommen, så vores arbejde generer beboerne mindst muligt. Derudover planlægger vores maler selv sit arbejde i forhold til de aftaler, som er indgået med boligforeningerne.

Hos Malerfirmaet 2B hjælper vi gerne med både mindre og større opgaver, som tager udgangspunkt i din boligforenings behov.

Willemoesgade