Kompetencer

Malerfirmaet 2B a/s er et traditionel malerfirma, som hovedsaligt udfører opgaver for professionelle bygherre og erhverv i hovedstadsområdet og store dele af Sjælland.

+45 53 811 811   

 


Maler for erhverv – lad os varetage din malerentreprise

Leder du efter en maler for erhverv, der kan varetage din malerentreprise i København, Glostrup, Roskilde eller omegn? Hos Malerfirmaet 2B har vi de rigtige kompetencer til at udføre enhver opgave til erhverv uanset størrelse.

Vi kan varetage din malerentreprise eller hovedentreprise

Vi beskæftiger os med malerentrepriser og mindre hovedentrepriser, og ved en malerentreprise har vi i de fleste tilfælde også ansvaret for koordinering af gulventreprisen og slutrengøringen, så vi afleverer et flot og rent stykke arbejde. I vores arbejde prioriteres tidsplaner og overholdelse af tidsplaner højt. Du kan forvente, at vi arbejder løsningsorienteret, så opstår der udfordringer i processen, samarbejder vi om at løse det, så alle parter forbliver positive i processen.

Kontakt os for en specialiseret maler for erhverv

Har du brug for hjælp til maling til erhverv, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på 53 811 811 eller send en e-mail til info@malerfirmaet2b.dk.

ET MALERFIRMA MAN KAN STOLE PÅ

Det siger vores kunder

Fuldt ud tilfredsFuldt ud tilfreds med deres service og kunde support
Per Hansenkunde
Anmelder
Flot arbejde!Vi er et firma som skulle have malet en terasse. Malerfirmaet 2B lavede et flot og proff. arbejde. TAK
Henrik Theilgaardkunde
Anmelder
Bedste kundeserviceVi har fået den bedste kundeservice og support hos malerfirmaet 2B. Tak
Kathrine Iversenkunde
Anmelder

Skriv til os

53 811 811