1

Velkommen til

Malerfirmaet

2b

Kompetencer

Malerfirmaet 2B har mange års erfaring med malerarbejde i større og mindre byggesager. Vi arbejder som underentreprenør for flere af de større hovedentreprenører i Danmark.

Vi beskæftiger os også med malerentrepriser og mindre hovedentrepriser. Ved malerentrepriser har vi i de fleste tilfælde også ansvaret for koordinering af gulventreprisen og slutrengøringen, så vi afleverer et flot og rent stykke arbejde.

I vores arbejde prioriteres tidsplaner og overholdelse af tidsplaner højt. Vi arbejder løsningsorienteret, så opstår der udfordringer i processen, samarbejder vi om at løse det, så alle parter forbliver positive i processen.

For os er kommunikation en vigtig del af vores arbejde. Vi bestræber os på at have en så kort kommunikationsvej som muligt. Vores medarbejdere er serviceorienteret og arbejder selvstændigt med opgaverne. Vores malere planlægger derfor selv ud fra de aftaler, der er indgået. Det er vigtigt for os at give en god oplevelse til samarbejdspartneren, så begge parter er tilfredse med arbejdet.

Vi hjælper gerne med både mindre og større opgaver, hvor vi tager udgangspunkt i kundens behov. Vi har malersvende med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for malerfaget.

Kontakt os
Har du brug for hjælp til dit næste malerprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på
53 811 811
, eller send en mail til info@malerfirmaet2b.dk.

Musvågevej

Frederiksberg Hospital

Institutionen Brorson

Offentligt byggeri

Siden Malerfirmaet 2B blev stiftet i 2012 har vi malet mange offentlige bygninger lige fra børneinstitutioner og hospitaler til rådhuse og ministerier.

Vi arbejder målrettet med opgaverne og tager ansvar for tidsplaner og koordinering af arbejdet, så vores tilstedeværelse generer brugerne og medarbejderne mindst muligt.

Tidsplaner og overholdelse af tidsplaner prioriteres højt i vores arbejde. Vi arbejder løsningsorienteret, så alle parter er positive i processen og samarbejder om at løse eventuelle udfordringer.

Kommunikation er en vigtig del af vores arbejde, og vi arbejder på at have så korte kommunikationsveje som muligt. Vores medarbejdere arbejder selvstændigt og serviceorienteret med deres opgaver. Vores malere planlægger selv i samarbejde med kunden, hvornår malerprojektet skal laves ud fra de aftaler, som er indgået.

Vi vil gerne være behjælpelige med både større og mindre projekter, som tager udgangspunkt i jeres behov. Vi har malersvende med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for malerbranchen. Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder under projektet, så vi løbende opdaterer om, hvordan malerarbejdet tager form.

Kontakt os

Boligforeninger

Vi servicerer både direkte og via rådgivere en del boligforeninger, hvor vi har god erfaring med planlægning og logistik i forbindelse med større renoveringsarbejder i boligforeninger. Vi har for eksempel faste aftaler med boligforeninger, hvor vi laver malerarbejde ved til- og fraflytning samt vedligeholdelse.

Vi har ansvar for koordinering af opgaverne, som blandt andet indeholder at varsle og lave aftaler med viceværter og beboer i ejendommen, så vores arbejde generer beboerne mindst muligt.

Vores malere planlægger selv deres arbejde i forhold til de aftaler, som er indgået med boligforeningerne. For os er det vigtigt at have så korte kommunikationsveje som muligt, da vores medarbejdere er meget serviceorienteret og altid bestræber sig på at imødekomme boligforeningernes behov.

Vi går meget op i at overholde tidsplaner, hvor vi ser løsningsorienteret på de udfordringer, der kan opstå undervejs i processen. Vi går derfor op i et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sikrer malerarbejde af høj kvalitet, som lever op til kundens forventninger.

Hos Malerfirmaet 2B hjælper vi gerne med både mindre og større opgaver, som tager udgangspunkt i boligforeningernes behov. Vi har mange års erfaring, og malerne har en bred faglig viden, så vi kan imødekomme alle slags maleropgaver.

Kontakt os

Willemoesgade