slider02

Velkommen til

Malerfirmaet

2b

Kompetencer

Malerfirmaet 2B har de rigtige kompetencer til at udføre enhver opgave til erhverv, uanset størrelse.

Vi beskæftiger os med malerentrepriser og mindre hovedentrepriser.

Og ved malerentrepriser har vi i de fleste tilfælde også ansvaret for koordinering af gulventreprisen og slutrengøringen, så vi afleverer et flot og rent stykke arbejde.

I vores arbejde prioriteres tidsplaner og overholdelse af tidsplaner højt.

Du kan forvente, at vi arbejder løsningsorienteret, så opstår der udfordringer i processen, samarbejder vi om at løse det, så alle parter forbliver positive i processen.

Kontakt os
Har du brug for hjælp til dit næste malerprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på
53 811 811
, eller send en mail til info@malerfirmaet2b.dk.

Musvågevej

Frederiksberg Hospital

Institutionen Brorson

Offentligt byggeri

Siden Malerfirmaet 2B blev stiftet i 2012 har vi malet mange offentlige bygninger lige fra børneinstitutioner og hospitaler til rådhuse og ministerier.

Vi arbejder altid målrettet med opgaverne og tager ansvar for tidsplaner og koordinering af arbejdet, så vores tilstedeværelse generer brugerne og medarbejderne mindst muligt.

Hos os er kommunikation en vigtig del af vores arbejde, og vi arbejder på at have så korte kommunikationsveje som muligt.

Derfor vil du også opleve, at vores malere, i samarbejde med dig, selv planlægger, hvornår malerprojektet skal laves ud fra de aftaler, som er indgået.

Vi vil gerne være behjælpelige med både større og mindre projekter, som tager udgangspunkt i dine behov.

Kontakt os

Boligforeninger

Vi servicerer en del boligforeninger, både direkte og via rådgivere.

Og vi har god erfaring med planlægning og logistik i forbindelse med større renoveringsarbejder i boligforeninger.

Vi har for eksempel faste aftaler med boligforeninger, hvor vi laver malerarbejde ved til- og fraflytning samt vedligeholdelse.

Vi har ansvaret for koordinering af opgaverne, som blandt andet indeholder at varsle og lave aftaler med viceværter og beboer i ejendommen, så vores arbejde generer beboerne mindst muligt.

Derudover planlægger vores maler selv deres arbejde i forhold til de aftaler, som er indgået med boligforeningerne.

Hos Malerfirmaet 2B hjælper vi gerne med både mindre og større opgaver, som tager udgangspunkt i din boligforenings behov.

Kontakt os

Willemoesgade