Erhverv

Malerfirmaet 2B har mange års erfaring med malerarbejde i større og mindre byggesager. Vi arbejder som underentreprenør for flere af de større hovedentreprenører i Danmark.

Vi beskæftiger os også med malerentrepriser og mindre hovedentrepriser. Ved malerentrepriser har vi i de fleste tilfælde også ansvaret for koordinering af gulventreprisen og slutrengøringen, så vi afleverer et flot og rent stykke arbejde.

I vores arbejde prioriteres tidsplaner og overholdelse af tidsplaner højt. Vi arbejder løsningsorienteret, så opstår der udfordringer i processen, samarbejder vi om at løse det, så alle parter forbliver positive i processen.

For os er kommunikation en vigtig del af vores arbejde. Vi bestræber os på at have en så kort kommunikationsvej som muligt. Vores medarbejdere er serviceorienteret og arbejder selvstændigt med opgaverne. Vores malere planlægger derfor selv ud fra de aftaler, der er indgået. Det er vigtigt for os at give en god oplevelse til samarbejdspartneren, så begge parter er tilfredse med arbejdet.

Vi hjælper gerne med både mindre og større opgaver, hvor vi tager udgangspunkt i kundens behov. Vi har malersvende med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for malerfaget.

Kontakt os
Har du brug for hjælp til dit næste malerprojekt, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på
53 811 811
, eller send en mail til info@malerfirmaet2b.dk.

Musvågevej