Erhverv

Malerfirmaet 2B a/s er et traditionel malerfirma, som hovedsaligt udfører opgaver for professionelle bygherre og erhverv i hovedstadsområdet og store dele af Sjælland.

+45 53 811 811   

 

Professionel maler til erhverv på Sjælland

Er du på udkig efter en dygtig maler til erhverv på Sjælland? Hos Malerfirmaet 2B A/S har vi specialiseret os i malerarbejde for erhverv. Vi har mange forskellige typer erhvervskunder – både fra private virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Hvis du har brug for en maler til erhverv, kan vi derfor hjælpe dig uanset om det drejer sig om maling af kontorer, restaurant, hotel, skole, hospital, butik eller noget helt andet.

Med mere end 40 svende har vi mandskabet og ikke mindst ekspertisen, der skal til, for at levere et resultat af absolut højeste kvalitet – hver gang. Vi hjælper både med mindre opgave og større projekter – ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

Vi er din erfarne maler til erhverv

Hvis der er noget, der kan forsinke et bygge- eller renoveringsprojekt, så er det en uerfaren og ineffektiv maler. Sådan en maler får du heldigvis ikke, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Som professionel maler til erhverv, har vi mange års erfaring at trække på, når det kommer til erhvervsmaling, og er altid opdateret med de nyeste teknikker og tendenser inden for malerfaget.

Vi lægger desuden vægt på god kommunikation med vores kunder og samarbejdspartnere, så vi sikrer et arbejde af høj kvalitet, som lever op til kundens forventninger – og ikke mindst inden for den aftalte deadline. Skulle der opstå udfordringer undervejs i processen, har vi den fornødne erfaring, der skal til, for at finde en god løsning, så tidsplanen overholdes.

Hele Sjællands malerfirma til erhverv

Malerfirmaet 2B A/S er dit malerfirma til erhverv på Sjælland. Vi har mange års erfaring med at løse opgaver for erhvervskunder – lige fra private virksomheder til offentlige institutioner og boligforeninger. Vi kan hjælpe med alt inden for malerfaget, hvad end du har brug for facaderenovering, tapetsering, spartelarbejde, maling af vægge og lofter, vedligeholdelse og renovering, maling af vinduer og døre, slibning eller lidt af det hele.

Med base i Glostrup er vi dit lokale malerfirma til erhverv på Sjælland. Vi kører jævnligt til erhvervskunder i Glostrup, Roskilde, København og omegn, men dækker hele Sjælland.

ET MALERFIRMA MAN KAN STOLE PÅ

Det siger vores kunder

Fuldt ud tilfredsFuldt ud tilfreds med deres service og kunde support
Per Hansenkunde
Anmelder
Flot arbejde!Vi er et firma som skulle have malet en terasse. Malerfirmaet 2B lavede et flot og proff. arbejde. TAK
Henrik Theilgaardkunde
Anmelder
Bedste kundeserviceVi har fået den bedste kundeservice og support hos malerfirmaet 2B. Tak
Kathrine Iversenkunde
Anmelder

Skriv til os

53 811 811