Renovering

Malerfirmaet 2B a/s er et traditionel malerfirma, som hovedsaligt udfører opgaver for professionelle bygherre og erhverv i hovedstadsområdet og store dele af Sjælland.

+45 53 811 811   

 

Malerfirma på Sjælland med ekspertise i renovering

Er du på udkig efter et professionelt malerfirma på Sjælland, til at hjælpe med renovering af din virksomhed eller erhvervslokale? Så kontakt Malerfirmaet 2B A/S. Vi er nemlig et malerfirma på Sjælland med speciale i erhverv.

Som erhvervsdrivende eller offentlig institution er det vigtigt at have et velholdt og indbydende kontor, butik, kantine, receptionsområde mm., da det har stor betydning for det førstehåndsindtryk dine kunder og gæster får når de besøger dig. Pæne og flotte lokaler spiller også en væsentlig rolle for dine medarbejderes arbejdsmiljø, da vores omgivelser har en betydelig indvirkning på både trivsel og produktivitet.

Står du med et erhvervsbyggeri på Sjælland, der trænger til renovering af et professionelt malerfirma? Så tøv ikke med at kontakte os!

Erfaren B2B-malermester på Sjælland

Som din lokale B2B-malermester på Sjælland kan vi hurtigt træde til, hvis du har brug for hjælp til renovering af din virksomhed, hvad end det drejer sig om et større eller mindre erhvervsbyggeri, et kontor eller et andet erhvervslokale. Som professionel malermester på Sjælland varetager vi alle typer maleropgaver inden for erhverv – indendørs såvel som udendørs.

Hos Malerfirmaet 2B A/S er vi erfarne erhvervsmalere. Vi ved godt, at der ofte kan være korte deadlines, når der er tale om renovering af erhvervsbygninger. Derfor sørger vi altid for at udføre vores opgaver effektivt, så du kan vende tilbage til dine lokaler hurtigt igen – og naturligvis uden at der bliver gået det mindste på kompromis med kvaliteten.

Professionelt malerarbejde på Sjælland til renovering

Skal du have udført erhvervsmæssigt malerarbejde på Sjælland? Så er det Malerfirmaet 2B A/S, du skal have fat i. Vi har nemlig specialiseret os i netop malerarbejde til erhverv og dækker hele Sjælland. Med ca. 40 svende kan vi klare alle typer malerarbejde, hvad end det drejer sig om større eller mindre projekter.

Uanset hvilken type renovering, du skal have udført, garanterer vi en topprofessionel og langtidsholdbar løsning, når du vælger os til at stå for dit malerarbejde på Sjælland.

Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at samarbejde med dig!

ET MALERFIRMA MAN KAN STOLE PÅ

Det siger vores kunder

Fuldt ud tilfredsFuldt ud tilfreds med deres service og kunde support
Per Hansenkunde
Anmelder
Flot arbejde!Vi er et firma som skulle have malet en terasse. Malerfirmaet 2B lavede et flot og proff. arbejde. TAK
Henrik Theilgaardkunde
Anmelder
Bedste kundeserviceVi har fået den bedste kundeservice og support hos malerfirmaet 2B. Tak
Kathrine Iversenkunde
Anmelder

Skriv til os

53 811 811