Nybyg

Malerfirmaet 2B a/s er et traditionel malerfirma, som hovedsaligt udfører opgaver for professionelle bygherre og erhverv i hovedstadsområdet og store dele af Sjælland.

+45 53 811 811   

 

Malerfirma i Storkøbenhavn til erhverv

Står du som bygherre med et nybyg eller en renovering? Eller er du i gang med at renovere din egen virksomhed eller erhvervsbygning i København? Så kan vi hos Malerfirmaet 2B A/S hjælpe dig! Vi udfører nemlig professionelt malerarbejde, og alt det, der relaterer sig hertil, som fx tapetsering, opsætning af filt og væv og meget mere. Vi er eksperter i malerarbejde til erhverv, og med adresse i Glostrup, er vi dit lokale malerfirma i Storkøbenhavn.

Vi har mange års erfaring som underentreprenør på forskellige nybyg- og renoveringsprojekter i Storkøbenhavn og omegn, så du får en erfaren, pålidelig og kompetent samarbejdspartner, når du vælger Malerfirmaet 2B A/S som malerfirma i Storkøbenhavn til dit projekt.

Din lokale maler i Storkøbenhavn til nybyg

Som professionel maler i Storkøbenhavn udfører vi malerarbejde til alle typer erhverv i hele hovedstadsområdet. Vi kan både hjælpe med nybyg, facaderenovering, renovering af butikker, maling af kontorer, lejlighedskomplekser og mange andre store og små erhvervsopgaver.

Som lokal maler i Storkøbenhavn har vi et indgående kendskab til lokale forhold og bestemmelser, og kan reagere hurtigt på anmodninger om møder, vurderinger eller ændringer på projektet. Med vores mangeårige erfaring med entrepriseprojekter, byder vi også gerne ind med rådgivning og sparring til en god fælles arbejdsproces. Vi er med andre ord din fleksible og erfarne samarbejdspartner på nybyg og andre erhvervsprojekter i Storkøbenhavn.

Professionel malermester i Storkøbenhavn

Ønsker du sikkerhed, professionalisme og kvalitet til dit projekt, skal du vælge en malermester. Malermester betyder nemlig kvalitet.

Malerfirmaet 2B A/S er din professionelle malermester i Storkøbenhavn. Vi udfører alt malerarbejde inden for nybyg, herunder projekthuse, boligblokke, indkøbscentre, butikker, produktionsfaciliteter og mange andre former for erhvervsbygninger. Vi har mange års erfaring som malerentreprise og som underentreprenør på større eller mindre nybyggerier eller andre erhvervsprojekter. Vi ved derfor, hvad der skal til, for at sikre et resultat af høj kvalitet.

Så hvis du ønsker en professionel malermester i Storkøbenhavn til dit projekt, er du meget velkommen til at kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

ET MALERFIRMA MAN KAN STOLE PÅ

Det siger vores kunder

Fuldt ud tilfredsFuldt ud tilfreds med deres service og kunde support
Per Hansenkunde
Anmelder
Flot arbejde!Vi er et firma som skulle have malet en terasse. Malerfirmaet 2B lavede et flot og proff. arbejde. TAK
Henrik Theilgaardkunde
Anmelder
Bedste kundeserviceVi har fået den bedste kundeservice og support hos malerfirmaet 2B. Tak
Kathrine Iversenkunde
Anmelder

Skriv til os

53 811 811